Selecteer een pagina


Een hoogbejaarde Amerikaanse vrouw gaat drie jaar de cel in omdat ze een 11-jarige jongen heeft verleid. De 84-jarige vrouw heeft bekend dat ze seks heeft gehad met het jochie toen ze in 2004 op hem paste. Aanvankelijk werd ze ook aangeklaagd wegens poging tot verkrachting. Ze moet het slachtoffertje een schadevergoeding van een slordige 4000 euro betalen.

Een 24-jarige Amerikaan uit New Jersey heeft seks gehad met een 92-jarige vrouw. Hij werkte als technicus in het plaatselijke ziekenhuis. Toen hij de vrouw in het mortuarium zag liggen, want ze was namelijk deaud, kon hij zich niet inhouden. Veiligheidspersoneel betrapte de man op heterdaad. Hij zal worden aangeklaagd wegens necrofilie en moet een psychologisch onderzoek ondergaan.

Waarom het volgende bericht over een oude mossel mijn aandacht trok weet ik niet, maar wilde het u niet onthouden. Een mossel is namelijk het oudste nog levende dier ter wereld. De mossel, een zogeheten Noordkromp, is 410 jaar oud. Het weekdier werd onlangs voor de IJslandse kust gevangen. Het beestje is volgens de onderzoekers ‘in zeer goede gezondheid’. Van Noordkrompen is bekend dat zij erg oud kunnen worden. Hun leeftijd is af te lezen aan hun jaarringen.